Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд Німеччини компенсує українським підприємствам до 30% вартості інвестицій

Реклама

Уряд Німеччини компенсує українським ММСП до 30% вартості інвестицій.

Програма «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі» підтримає фінансування інвестиційних проєктів українських мікро-, малих та середніх підприємств в умовах війни - компенсує до 30% від вартості відповідних проєктів. Фокус підтримки зосередиться водночас як на релокованих підприємствах, так і на нерелокованих, які планують здійснювати інвестиції у свою виробничу діяльність. Загальний бюджет ініціативи становитиме 2,4 мільйона євро.

Фінансування надасть Уряд Німеччини. Реалізовуватиме ініціативу GIZ Ukraine у партнерстві з German Sparkassenstiftung, Фондом розвитку підприємництва та,на першому етапі,з двома українськими банками - Банком «Львів» та «Ощадбанком».

Аби охопити широке коло українських підприємств і забезпечити фокусування на цільовій групі ММСП, максимальний розмір інвестиційного проєкту, який може бути виданий банком в межах ініціативи, становить 240 000 євро в гривневому еквіваленті (без ПДВ), з них максимальна сума гранту для кінцевого бенефіціара становитиме до 30 000 євро. Взяти участь в ініціативі зможуть підприємці без обмеження за видами економічної діяльності.

Докладніше про умови

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини