Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Коптери та тепловізори звільнять від ПДВ та мита

Реклама

У Раді зареєстрували проекти щодо сприяння ввезенню на територію України безпілотних літальних апаратів та деяких інших товарів (№ 8360, № 8361).

Пропонується тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні, але не більше ніж до 1 січня 2024 року, звільнити від оподаткування ввізним митом та ПДВ:

  • безпілотні літальні апарати,

  • оптичні та коліматорні приціли (коліматори),

  • приціли нічного бачення або тепловізійні приціли,

  • тепловізійні біноклі та монокуляри,

  • прилади нічного бачення, що ввозяться на митну територію України підприємствами або громадянами, у тому числі переміщуються (пересилаються) на митну територію України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

При цьому зазначені пільги не будуть застосовуватися до товарів, що мають походження з країни, визнаної державою-окупантом та/або державою-агресором, та/або ввозяться з території держави-окупанта (агресора) та/або з окупованої території України, визначеної такою згідно із законом.

Як керівнику оцінити надійність нового контрагента чи потенційної угоди? Спробуйте перевірку компаній в LIGA360. Досьє на основі 400 публічних реєстрів, що ключає інсторію перевірок, судові справи, наявність у санкційних списках, борги, тощо. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненими у своїх бізнес-зв?язках. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини