Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Е-ТТН стане обов'язковою з 1 серпня 2023 року

Реклама

З лютого розпочнеться тестування електронної накладної і ринок матиме півроку на адаптацію до нових правил, а з 1 серпня 2023 року е-ТТН стане обов'язковою. Про це повідомили в Мінінфраструктури.

Впровадження е-ТТН обов'язково відбудеться, тому вже зараз бізнес закликають долучатись до тестування системи, щоб до 1 серпня бути готовими працювати з документами. Вже є провайдери електронного-документообігу, які пройшли тестування і можуть взаємодіяти з системою, прокоментував Мустафа Найєм, заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Планується, що працювати з документом можна буде у режимі реального часу всім сторонам вантажоперевезення одночасно - відправнику, одержувачу та перевізнику. Також вона дозволить оперативно проводити взаєморозрахунки за здійснене перевезення. 

Для того, щоб підготуватися до використання е-ТТН, бізнесу достатньо укласти договір з одним із провайдерів, залучених до проєкту. З переліком провайдерів можна ознайомитися на сайті

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини