Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна планує започаткувати з ЄС масштабну програму виробництва сонячної енергії

Реклама

Україна сподівається на активізацію співпраці щодо відновлення та трансформації енергетичного сектору. Зокрема, що стосується питань розширення можливостей імпорту електроенергії в Україну до 2 ГВт та підтримки проектів з децентралізації енергосистеми. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на відкритті в Києві спільних консультації Уряду України та Колегії Європейської Комісії.

«Наприклад, започаткувати масштабну програму виробництва сонячної енергії українськими домогосподарствами та громадами», - сказав Глава Уряду.

Крім того, Прем'єр підкреслив, що за останній рік Україна досягла надзвичайного прогресу в питанні європейської інтеграції, а також у питанні впровадження пов'язаних із нею реформ. Приєднання до ENTSO-E, скасування квот і мит на українські товари, лібералізація перевезень, «митний безвіз», приєднання до програми «Цифрова Європа», статус кандидата, сотні законів і урядових актів направлених на зближення з ЄС.

«Для досягнення наступних євроінтеграційних кроків ми завершуємо виконання 7 рекомендацій Єврокомісії. Готуємося представити результати на Саміті Україна - ЄС та очікуємо на потужний політичний сигнал щодо наближення до початку переговорного процесу про членство», - відзначив Прем'єр-міністр.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З новим рішенням LIGA360:Compliance. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини