Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент України закликав Євросоюз запровадити санкції проти російських виробників ракет безпілотників та IT-компаній, які з ними співпрацюють

Реклама

Президент України Володимир Зеленський закликав Європейський Союз запровадити санкції проти російських виробників ракет і безпілотних літальних апаратів, а також IT-компаній, які з ними співпрацюють, повідомляє Interfax-Україна.

"Треба запровадити санкції проти ракетної та дронової промисловості Росії, проти тієї частини IT-галузі, яка забезпечує цей терор. Тоді ми зможемо прибрати джерело небезпеки. Це буде надійним захистом України і всієї Європи", - сказав він у четвер на пресконференції в Брюсселі після участі у надзвичайному саміті Європейської ради.

Також Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час пресконференції повідомила, що Європейський Союз уже найближчим часом запровадить десятий пакет санкцій, який міститиме додаткову заборону на експорт, яка коштуватиме понад EUR10 млрд.

Спробуйте перше рішення для комплаєнс-контролю в Україні. LIGA360:Compliance надає повноту інформації для AML/KYC перевірок та процедури due dilligence. Верифікуйте контрагентів, оцінюйте санкційні та корупційні ризики щодо них. Замовте за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини