Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця планує представити е-Портал для роботи з вантажовідправниками

Реклама

Укрзалізниця планує у березні представити новий єдиний електронний портал для роботи з вантажовідправниками та іншими клієнтами. Про це пише ЦТС.

Вже напрацьований перелік завдань, головною метою яких є повний перехід на електронний документообіг.

На новому е-Порталі можна буде укладати договори, подавати замовлення на перевезення, оформлювати перевізні документи, звіти, претензійна робота, а також співпраця з європейськими перевізниками.

Заходи реалізовуються в рамках комплексного плану цифрової трансформації бізнес-вертикалі "Вантажні перевезення і логістика" АТ "Укрзалізниця" на 2022-2024 роки.

За словами члена правління УЗ Вячеслава Єрьоміна, у майбутньому планується, що на порталі також можна буде укласти договори на ремонт вагонів та локомотивів, отримати технічні умови на приєднання електроенергії, під'їзної колії тощо.

Докладна презентація нового продукту, розробленого "ТМСофт" (розробник залізничних програм) та "Е-Докс" (системи електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів), запланована в ході наступного засідання Експортного офісу при УЗ у березні 2023 року.

Як впорядкувати договірну роботу в компанії? Допоможе CONTRACTUM у LIGA360. Система об'єднала в собі усі інструменти для створення договору, систематизованого зберігання та контролю виконання зобов'язань. Більше про можливості CONTRACTUM у LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини