Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні планують створити мінімальні запаси нафти та пального

Реклама

Кабінет Міністрів України, на засіданні 14 лютого, схвалив законопроєкт «Про мінімальні запаси нафти та нафтопродуктів». Про це повідомляє Міненерго.

Його метою є підвищення рівня енергобезпеки держави шляхом забезпечення безперервного постачання нафти та нафтопродуктів на внутрішній ринок України у разі виникнення кризової ситуації на ринку нафти та нафтопродуктів.

За словами Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, буде створена диверсифікована система зберігання, і в разі настання кризової ситуації в резервах будуть запаси, які в об'ємах складатимуть щонайменше 61 день внутрішнього споживання.

«Це дозволить бізнесу, громадянам та всій країні спокійно пройти будь-які виклики в паливній сфері. Законопроект передбачає чітку взаємодію між державою та бізнесом, визначення питання зберігання, безпеки, моніторингу та репортингу», - зазначив Денис Шмигаль.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини