Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Володимир Зеленський зустрівся у Києві з Президентом США

20 лютого 2023, 12:44
436
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом, який прибув до нашої країни з візитом уперше з початку повномасштабного російського вторгнення. Про це повідомляє Офіс Президента.

Володимир Зеленський зазначив, що візит Джозефа Байдена є надзвичайно важливим сигналом підтримки для України та українців та наголосив, що особисто Джозеф Байден та все американське суспільство із самого початку розв'язаної Росією повномасштабної війни були разом з Україною.

Зі свого боку Джозеф Байден відзначив важливість своєї присутності сьогодні в Україні, яка демонструє підтримку з боку США незалежності, суверенітету й територіальної цілісності Української держави.

Президент США розповів про намір обговорити, як Сполучені Штати та союзники можуть найефективніше допомогти Україні в боротьбі за свободу та незалежність. 

На брифінгу Президент Байден повідомив, що Україна отримає від США новий пакет військової допомоги вартістю $500 млн та додав, що цього тижня буде оголошено про додаткові санкції проти еліт та компаній, які намагаються ухилитися від російської військової машини або заповнити її.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Фото: Офіс Президента

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини