Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна розраховує на нову програму від МВФ обсягом понад 15 млрд доларів

Реклама

У Києві 20 лютого відбулася зустріч Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з Директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою.

Денис Шмигаль повідомив, що Україна досягла успіхів у реалізації Моніторингової програми та розраховує на започаткування нової багаторічної великої програми обсягом понад 15 млрд доларів.
Планується, що програма з МВФ складатиметься з двох частин: негайна фінансова підтримка та підтримка структурних реформ, що сприятимуть відновленню.
На зустрічі з української сторони також були присутні Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економіки Юлія Свириденко та Міністр фінансів Сергій Марченко.

Учасники обговорили механізми фінансової підтримки України. Зокрема, Прем'єр-міністр розповів про програми підтримки малого й середнього бізнесу, а Перший віце-прем'єр-міністр - про можливість запровадження механізму страхування інвестицій від воєнних ризиків.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини