Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українським виробникам рибних продуктів відкрито ринок експорту до Туреччини

Реклама

Україна отримала від компетентного органу Туреччини погоджену форму сертифіката якості, необхідного для безперешкодного ввезення рибної продукції з України, повідомляє Держрибагенство.

Відтепер в українських виробників рибних продуктів з'явилися нові можливості для продажу власної продукції - відкрито ринок експорту до Туреччини.

Також триває робота щодо просування української рибної продукції на ринки інших країн.

З метою аналізу міжнародних ринків для експорту рибної продукції українського виробника Держрибагентством ініційовано проведення онлайн опитування, у рамках якого суб'єктам господарювання запропоновано визначити першочергові для відкриття міжнародні ринки та пріоритетний для експорту вітчизняний асортимент рибної продукції.

Довідково:

За даними митних органів протягом 2022 року Україною експортовано 8,4 тис. тонн риби, рибної продукції та інших водних біоресурсів на загальну суму 48,6 млн дол. США. Найбільші обсяги рибної продукції Україна експортувала до Молдови, Німеччини, США, Данії та Литви.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини