Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Rozetka почала працювати у Польщі Новини компаній

Реклама

Найбільший український онлайн-ритейлер Rozetka виходить на ринок Польщі. Про це повідомив співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін на своїй сторінці у ФБ.

«Rozetka почала працювати у Польщі. Поки що в тестовому режимі: перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки. Розраховуємо, як на велику українську аудиторію (понад 2 млн українців проживають у Польщі), так і на місцеву», - написав Владислав Чечоткін.

Наразі в асортименті онлайн-ритейлера вже є такі категорії, як побутова техніка, електроніка, одяг та взуття, дитячі товари, зоотовари, товари для дому, інструменти та інше. Як зазначають у компанії, вибір та кількість товарів на сайті швидко збільшується.

Оплатити замовлення на rozetka.pl можна карткою онлайн або при отриманні. Доставка здійснюється до поштоматів або кур'єром на вказану адресу по всій країні. Сайт доступний як польською, так і українською мовами.

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини