Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 квітня діє оновлена форма податкової накладної

Реклама

Податківці нагадують, що з 1 квітня 2023 року набирає чинності наказ Міністерства фінансів України від 28 грудня 2022 року № 463.

У новій редакції, затверджено форми податкової накладної, податкової декларації з податку на додану вартість та уточнюючого розрахунку податкових зобов'язань з податку на додану вартість

Так з 1 квітня 2023 року платники зобов'язані  реєструвати в  Єдиному реєстрі податкових накладних податкові накладні та розрахунки коригування кількісних та вартісних показників до податкових накладних за новою формою, в тому  числі і податкові накладні та розрахунки коригування кількісних та вартісних показників до таких накладних, які складені до 01.04.2023 та не зареєстровані в ЄРПН.

З 1 травня 2023 року податкову декларацію з податку на додану вартість необхідно подавати за новою формою, починаючи із звітного (податкового) періоду за квітень 2023 року. 

Також, починаючи з 1 травня 2023 року, за новою формою подається уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з податку на додану вартість у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок. 

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини