Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці скорочують комендантську годину та дозволять продавати алкоголь до 21:00

Реклама

З 26 березня 2023 року у Києві скоротять комендантську годину - з 00:00 до 5:00 щодоби та змінять графіки роботи метро і наземного громадського транспорту - вони працюватимуть на годину довше. Про це мер Києва повідомив у своєму Telegram-каналі.

Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. З урахуванням часу, аби їх працівники могли дістатися додому до початку комендантської години.

Крім того, з 27 березня у Києві дозволять продавати алкогольні напої в магазинах і торговельних мережах із 11:00 до 21:00.

«Рада оборони міста Києва ухвалила рішення про подовження часового проміжку, коли можна продавати алкоголь у магазинах і торгівельних мережах . Це допоможе столичному бізнесу, а також сприятиме збільшенню надходжень до державного та місцевого бюджетів, запобіганню нелегальному обігу алкогольної продукції», - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини