Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

ПриватБанк запустив програму підтримки клієнтів-експортерів

Реклама

ПриватБанку розпочав прийом заявок на спільну з Українським "Експортно-кредитним агентством" (ЕКА) програму підтримки експортерів. Про це інформує пресслужба Приватбанку.

Член правління ПриватБанку Євген Заіграєв повідомив, що на першому етапі партнерства з ЕКА ПриватБанк фінансуватиме українських товаровиробників, клієнтів малого, середнього та корпоративного бізнесу на придбання сировини та матеріалів з метою виконання експортних контрактів.

За умовами програми ЕКА страхуватиме ризики банку за виданими кредитами на виконання зовнішньоекономічних контрактів. Максимальна сума такої позики може становити 5 мільйонів гривень, термін кредитування - до 1 року, застава - майнові права за експортним контрактом та порука власника.

У фінустанові наголосили, що поєднання цієї програми з «Доступними кредитами 5-7-9%» дозволить клієнтам банку кредитуватися за пільговими відсотковими ставками.

Довідково

Раніше ПриватБанк підписав угоду з ЕКА про співпрацю в рамках програми портфельного страхування ризику банку за кредитами, які будуть видані на виконання експортних контрактів.

Портфельне страхування виданих кредитів на виконання експортних угод зі спрощеними вимогами до застави - це механізм підтримки експортерів під час війни, який був оперативно напрацьований та запущений Мінекономіки та ЕКА у партнерстві з українськими банками в червні 2022 року з метою широкої підтримки, відновлення та збільшення присутності українських виробників та постачальників робіт і послуг на світових ринках.

LIGA360 - на підтримку українського бізнесу. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів для роботи. Деталі акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини