Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У іноземних інвесторів є величезний інтерес до України - Мінекономіки

Реклама

У Лондоні обговорили план повоєнного відновлення України, залучення до цього британського бізнесу та проведення майбутньої конференції по відновленню України Ukraine Recovery Conference, розповіли у Мінекономіки.

«Дана подія стала підготовкою до великої конференції з відновлення нашої країни, що стане логічним продовженням минулорічного саміту в Лугано. Її проведення заплановано на кінець червня у Лондоні. Зараз ми презентуємо нашу країну і її потенціал для Британського Уряду і бізнесу, який ми хочемо залучити в Україну.

Цього разу обговорювались теми забезпечення фінансування, страхування воєнних ризиків, деталі ведення бізнесу в Україні та збільшення доданої вартості в структурі ВВП, через створення на території нашої держави різних виробництв за допомогою іноземних портфельних інвестицій. Був приємно вражений тим, що у інвесторів є величезний інтерес до України. До нас було дуже багато запитань від іноземного бізнесу», - розповів Олександр Грибан, заступник Міністра економіки України.

За його словами, потенційні інвестори високо оцінюють зручне логістичне розташування України, висококваліфіковану та освічену робочу силу, розгалужену транспортну та енергетичну інфраструктуру, а також серію існуючих угод з лібералізації торговельних відносин з провідними країнами.

Планується, що конференцію Ukraine Recovery Conference відвідають не тільки представники британського уряду і бізнесу, а і представники урядів партнерів, а також інвестори з різних країн світу.

LIGA360 - на підтримку українського бізнесу. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів для роботи. Деталі акції за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини