Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Програму USAID «Конкурентоспроможна економіка України» продовжено до жовтня 2025 року зі збільшенням фінансування

Реклама

Команда Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» повідомила про продовження Програми до жовтня 2025 року зі збільшенням фінансування до $90 млн.

З моменту заснування Програма надає вагому підтримку українському малому та середньому бізнесу, стартапам, що сприяє підвищенню їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародних ринках шляхом впровадження smart-технологій, підвищення їхньої ефективності та динамічного зростання завдяки інноваціям.

Із початку повномасштабної війни Програма сфокусувалася на швидкій допомозі МСБ, Уряду України, ключовим альянсам, кластерам та асоціаціям.

Із 24 лютого 2022 року було надано підтримку понад 1300 малим і середнім бізнесам у сфері ІТ, харчової промисловості, виробництва меблів і домашнього декору, fashion-індустрії та інших галузях. Загалом, підприємства, які отримали підтримку, згенерували $69,6 млн продажів, залучили $19,7 млн інвестицій, створили понад 2300 та зберегли понад 9500 робочих місць.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» надалі підтримуватиме український малий та середній бізнес, сприятиме посиленню його конкурентних переваг, реалізації потенціалу підприємців, задля забезпечення стійкості української економіки. Водночас Програма залишається в авангарді реформ, таких як дерегуляція, зусилля зі сприяння інвестиціям тощо.

Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися про можливості першими: Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

LIGA360 допомогає бізнесам зростати. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць LIGA360 за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів роботи, які необхідні вашим менеджерам, юристам, бухгалтерам та HR. Замовте прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини