Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено процедуру надання пропозицій до проєкту договору купівлі-продажу переможцем аукціону великої приватизації

Реклама

Фонд держмайна наказом від 10.03.2023 № 470 затвердив новий Порядок надання переможцем аукціону з продажу об'єкта великої приватизації коментарів та пропозицій до проєкту договору купівлі-продажу.

За новою процедурою потенційні покупці мають право звернутись до оператора електронного майданчика із запитом для отримання доступу до проєкту договору купівлі-продажу після публікації повідомлення про приватизацію, але не пізніше ніж за 10 робочих днів до дня проведення електронного аукціону.

Переможець аукціону має право надати пропозиції та коментарі, чітко обґрунтувавши при цьому свою позицію щодо проєкту договору купівлі-продажу протягом 15 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.

Пропозиції до проєкту договору купівлі-продажу, запропоновані переможцем аукціону, не можуть суперечити умовам продажу та чинному законодавству України.

Після отримання коментарів та пропозицій орган приватизації здійснює їх аналіз, а у разі виникнення спірних питань рішення щодо редакції проєкту договору купівлі-продажу приймається робочою групою органу приватизації з цих питань.

Орган приватизації протягом 15 робочих днів з дати отримання коментарів та пропозицій до проєкту договору купівлі-продажу готує, затверджує та надає під підпис переможцю аукціону (його уповноваженому представнику) остаточний проєкт договору купівлі-продажу, до якого не можуть бути внесені зміни.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об?єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини