Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розширив грантову програму для ветеранів та членів їх сімей

Реклама

Кабінет Міністрів України на засіданні 30 березня ухвалив постанову про розширення програми безповоротних грантів єРобота, яка включатиме окремі напрями саме для ветеранського бізнесу. Про це повідомляє Урядовий портал.

Перший напрямок передбачає надання гранту для ветерана в розмірі 250 тисяч гривень на власний бізнес за умови створення в цьому бізнесі щонайменше одного робочого місця.

Другий напрямок - 500 тисяч гривень гранту, який може отримати член родини учасника бойових дій, за умови створення в новому бізнесі щонайменше двох робочих місць. Співфінансування за цією програмою: 70% вносить держава, 30% мають бути власні кошти підприємця.

Третій напрямок - 1 млн гривень гранту, який може отримати учасник бойових дій, якщо він до цього вже був підприємцем та не менш ніж 3 роки був зареєстрований як ФОП. Головною умовою надання цього гранта є створення від 4 робочих місць, з яких щонайменше два передбачені для ветеранів або осіб з інвалідністю внаслідок війни. Співфінансування буде , як і по другій програмі, 70% на 30%.

Отримати грант на власну справу можна буде в будь-якій сфері.

Всі заявки на гранти прийматимуться через Дію.

За словами Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, економічні можливості для ветеранів - одне з основних рамкових завдань Уряду у сфері ветеранської політики. Окрім грантових програм, до цього блоку також входить перекваліфікація та навчання ветеранів.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини