Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раді запропонували зберегти пільговий режим оподаткування пального на період воєнного стану

Реклама

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт № 9174, яким пропонується зберегти пільговий режим оподаткування пального на весь період воєнного стану, а не до 1 липня 2023 року.

Нагадаємо, 21 вересня 2022 року Верховна Рада України прийняла Закон № 2618-IX, яким суттєво збільшено на період воєнного стану ставки акцизного податку (з 0% до 7%) та передбачено, що пільговий режим оподаткування триватиме на період дії правового режиму воєнного стану, але не довше ніж до 1 липня 2023 року.

На переконання ініціаторів даного законопроекту, скасування пільгового режиму оподаткування пального з 1 липня 2023 року є передчасним та може негативно вплинути на рівень цін і фінансову стійкість суб'єктів господарювання.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини