Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як повернути помилково або надмірно сплачене ЄСВ?

Реклама

У Державній податковій службі нагадали, як можна повернути надміру або помилково сплачені кошти єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Повернення таких коштів здійснюється відповідно до Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів, затвердженого наказом Міністерства фінансів від 23.07. 2021 року № 417.

До заяви платник може додати тільки одну копію одного розрахункового документа (квитанції або іншого документа, згідно з яким було здійснено помилкову або надмірну сплату ЄСВ).

Усі ситуації й алгоритми дій для бізнесу - на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові описи дій, думки експертів, галузева аналітика. Дізнавайтеся більше за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини