Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено перелік підстав для позапланових перевірок щодо попередження вживання тютюнових виробів

Реклама

МОЗ наказом від 17.03.2023 року № 522 затвердив Перелік підстав для здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) у сфері законодавства про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров'я населення на період воєнного стану.

Держпродспоживслужба має забезпечити позапланові перевірки у разі:

  • подання суб'єктом господарювання письмової заяви до Держпродспоживслужби або її головних управлінь в областях та в місті Києві про здійснення позапланового заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням.

  • доручення Прем'єр-міністра України про перевірку суб'єктів господарювання стосовно дотримання вимог законодавства про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров'я населення у зв'язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров'я людини та забезпечення безпеки держави.

  • звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров'ю чи безпеці держави, з додаванням документів чи їх копій, що підтверджують такі порушення (за наявності).

На підприємство прийшли з обшуками чи перевірками? Знайте як захиститися правовим шляхом завдяки LIGA360. Замовляйте за посиланням.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини