Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виявлено нафтобазу з контрафактними нафтопродуктами вартістю 360 млн грн

Реклама

Детективи Бюро економічної безпеки вилучили з незаконного обігу майже 6 тис. тонн пального, яке зберігалося на підприємствах в Обухівському районі Київської області. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 360 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Слідством встановлено, що службові особи двох компаній налагодили незаконне зберігання та збут паливно-мастильних матеріалів. Пальне зберігали на двох розташованих поруч об'єктах. У подальшому продукцію реалізовували на підконтрольній їм нафтобазі, зокрема за готівку.

Під час обшуків за адресами зберігання пального та вилучили 3,7 тис. тонн дизпалива та 2,2 тис. тонн бензину марки А-95, а також виявили товарно-транспортні накладні та журнал обліку автомобілів, що можуть бути доказами протиправної діяльності.

Нафтопродукти не відповідали вимогам Державних стандартів України, що підтверджено висновком експертизи.

Досудове розслідування у провадженні здійснюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 та ч. 3 ст. 204 ККУ.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини