Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Держмитслужба запустила у тестовому режимі Telegram-бот для відстеження митних декларацій

Реклама

Держмитслужба у тестовому режимі запустила Telegram-бот для сервісу «Єдине вікно для міжнародної торгівлі». Про це повідомляє пресслужба ДМСУ.

За допомогою цього боту вже можна:

  • отримувати сповіщення про статус поданих митних декларацій (прийняття до оформлення, відмова в прийнятті, оформлення, відмова в митному оформленні, перетин кордону);

  • запитувати інформацію про залишок коштів на Єдиному казначейському рахунку.

Для використання боту необхідно зареєструватися в Особистому кабінеті на Єдиному державному інформаційному вебпорталі «Єдине вікно для міжнародної торгівлі».

Сам бот знаходиться тут та може бути знайдений в Telegram за ідентифікатором @Sw_customs_UA_bot, назвою "Єдине вікно митниці" або QR-кодом.

У Держмитслужбі наголосили, що жодна конфіденційна інформація або персональні дані не можуть циркулювати в боті в обох напрямках та інформація, яка повинна бути підписана КЕП, не може прийматися митницею через бот.

Його функціональність надалі буде розширюватися відповідно до пропозицій.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини