Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антимонопольний комітет дозволив концентрацію на ринку металів

Реклама

Антимонопольний комітет дозволив голландській компанії «Optiver PSI B.V.» придбати акції компанії «Metals Cayman Holdco Limited» (Кайманові Острови). Відповідне рішення Комітет ухвалив під час засідання 13 квітня 2023 року, повідомляє його пресслужба.

АМКУ встановив, що діяльність учасників концентрації не перетинається на жодному товарному ринку в Україні. Відтак Комітет визнав, що заявлена концентрація не призведе до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних ринках та надав відповідний дозвіл.

Компанія «Optiver PSI B.V.» є глобальним маркет-мейкером з офісами в Амстердамі, Лондоні, Чикаго, Остіні, Сіднеї, Шанхаї, Гонконгу, Сінгапурі та Тайбеї, та не здійснює господарської діяльності на території України.

Діяльність групи об'єкта придбання у світі зосереджується переважно на торгівлі металами, матеріалами для сталеливарних і ливарних заводів, та промисловими мінералами.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини