Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТЦК та СП щоквартально отримуватимуть інформацію про реєстрацію та зняття з обліку транспортних засобів підприємств

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 21 квітня вніс зміни до Положення про військово-транспортний обов'язок. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Документом встановлено, що інформація про реєстрацію (перереєстрацію) та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил та інших військових формувань в особливий період, подається до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки територіальними органами з надання сервісних послуг МВС щокварталу та протягом 5 робочих днів з дати надходження відповідних запитів від таких центрів.

Зміни внесено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до статті 6 Закону «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини