Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада прийняла новий антирейдерський закон

Реклама

Верховна Рада на засіданні 3 травня 2023 року підтримала в цілому законопроєкт № 9156-д щодо удосконалення процедури оскарження у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Законом визначили підстави для анулювання рішення держреєстратора про державну реєстрацію прав за результатами розгляду скарги, вимоги до вмотивованості відповідного рішення про задоволення скарги, а також передбачили, що оскаржуване рішення/реєстраційна дія держреєстратора анулюванню не підлягає у разі порушень, що є формальними помилками, які не впливають на об'єктивність, достовірність та повноту відомостей.

Детальніше про проєкт №9156-д читайте тут.

Контролюй ризики щодо майна компанії. Постав на контроль об'єкт нерухомості в SMS-Маяк - отримуй сповіщення щодо будь-яких незаконних дій. Деталі за посиланням.

Хочете захистити бізнес від ризиків та підвищити ефективність? Придбайте рішення LIGA360 для 10 фахівців за ціною 3! Захист від бізнес-ризиків, потужності AI для ухвалення рішень, зручні інструменти для керівника, юриста, бухгалтера, HR. Замовте на акційних умовах прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини