Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

В Україні запускають E-Export Intensive для підтримки бізнесу переселенців та ветеранів

Реклама

В Україні відкривається програма E-Export Intensive на базі проєкту Укрпошти Export school для підтримки переселенців, ветеранів та підприємців, що постраждали через війну. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Метою програми є залучення до теми експорту через інтернет та торгові платформи протягом 2 місяців близько 1000 нових потенційних експортерів. Вона розрахована як на підприємців, які через війну вимушені перезапускати свій бізнес, так і на переселенців та ветеранів, які раніше не вели бізнес, але хотіли б розпочати власну справу.

Програму 18 травня відкриє окремий захід, який відбудеться за сприяння Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Ключові теми заходу:

  • Де і як шукати підтримку для розвитку власного проєкту? Які грантові програми зараз доступні для українців?

  • Як влаштована інтернет-торгівля в цілому? Чому не варто її боятися?

  • Як визначити перспективність платформи та ринку або де знайти товар, якщо ви не виробник?

  • Як працює операційна модель? Доставка та прийом оплати.

Зареєструватися на семінар 18 травня можна за посиланням.

Крім того, протягом червня та липня також відбудеться серія практичних вебінарів, під час яких можна буде ознайомитися з усіма аспектами роботи в сегменті e-commerce та, зокрема, експорту, також отримати практичні навички щодо збільшення продажів через ефективні промо активності.

Долучитися до семінарів можна онлайн, попередньо зареєструвавшись за посиланням. Участь безоплатна.

E-Export Intensive покликана насамперед відкрити всі можливості та перспективи для внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни, підприємців-початківців, які хочуть розпочати власну справу та в найкоротші строки відкрити магазин, здійснити перші продажі на таких платформах як eBay, Etsy, Amazon, Shopify.

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

LIGA360 - на підтримку українського бізнесу. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів для роботи. Деталі акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини