Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВФ планує у травні вперше переглянути програму для України

Реклама

Міжнародний валютний фонд планує у другій половині травня провести перший перегляд програми розширеного фінансування EFF для України. Про це повідомила директорка Департаменту з питань комунікацій МВФ Джулія Козак, передає Укрінформ.

«Ми очікуємо, що перша місія з перегляду відбудеться пізніше у травні», - зазначила Джулія Козак.

За її словами, робота представників Фонду зосереджуватиметься на виконанні політичних зобов'язань України і умов за програмою EFF. Головним чином, це стосуватиметься сфер фіскальної політики, державного управління та політики обмінного курсу.

«Звісно, перегляд враховуватиме останній розвиток у економічній та фінансовій сферах, а також оновить перспективи та ризики для економіки (України - ред.)», - поінформувала представниця Фонду.

Вона нагадала, що МВФ має так званий «базовий сценарій» розвитку подій в Україні, а також негативний - з огляду на невизначеність, пов'язану з російською агресією.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини