Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта з 1 червня знижує тарифи на відправлення до США Новини компаній

Реклама

Завдяки підписаній з США угоді PRIME, Укрпошта знижує тарифи на відправлення до США з 1 червня. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

"Відправники матимуть можливість заощаджувати 8%, і все це з повним трекінгом. Тож є, як мінімум, на 8% більше причин пересилати Укрпоштою, щоб підтримати свій бізнес або потішити посилкою родину. 8% - це, до речі, вартість мінімум 1 посилки по Україні. Пересилаєш 1 дрібний пакунок на США і маєш у запасі 1 безкоштовну посилку по Україні", - зазначив Ігор Смілянський.

Також з 1 червня всі користувачі, включаючи ФОП та компанії, зможуть замовити марки, конверти та інші послуги онлайн та сплатити за них карткою або по безготівковому рахунку. Отримати замовлення можна буде у найближчому відділенні Укрпошти.

Крім того, з 1 липня посилки можна буде зручно оформити онлайн в особистому кабінеті або в мобільному застосунку та одразу оплатити. Марки для посилок будуть не потрібні.

Нагадаємо, Укрпошта спрощує послугу згрупованих відправлень.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини