Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Через підрив Каховської ГЕС в Україні частково зупинилось виробництво сталі Новини компаній

Реклама

Через підрив та руйнацію Каховської ГЕС «АрселорМіттал Кривий Ріг», який є найбільшим підприємством гірничо-металургійного комплексу України, призупинив виробництво сталі, щоб зменшити споживання води в критичних умовах. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» обмежив споживання води та вже поставив на паузу низку процесів металургійного виробництва. Робота фактично усього обладнання, яке охолоджується водою, тимчасово призупинена. Так підприємство збереже виробничі агрегати та знизить обсяги споживання води до нормалізації ситуації», - зазначається у повідомленні.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» призупинить виплавку сталі, а також виробництво прокату. В роботі залишаться тільки доменне та коксохімічне виробництва, а також ГЗК.

Водночас у компанії наголошують, що логістично-сировинний ланцюжок працює стабільно. Всі замовлення будуть виконані у повному обсязі для уникнення будь-яких незручностей.

Як швидко підприємство зможе повернутися до нормального режиму роботи буде зрозуміло впродовж найближчих 3-4 днів після аналізу глибини падіння рівня води у Каховському водосховищі та інших наслідків теракту, здійсненого рф.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини