Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк зробив єдиний тариф для SWIFT-переказів

Реклама

ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступною відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні, повідомила пресслужба банку.

Для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф  - 0,5% від суми, але не менше ніж 5 UAH і не більше ніж 100 USD (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ). 

Як повідомив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, єдиний тариф для SWIFT-переказів по Україні є вдвічі нижчим за раніше діючий, а максимальна сума комісії зменшена у 5 разів. При цьому, ПриватБанк не нараховує комісії за надсилання SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування. 

Також оновлено функціонал керування грошовими та SWIFT-переказами через Приват24. Новий функціонал меню «Перекази»  дозволяє у Архіві переказів за пару кліків повторити відправку раніше проведеного переказу, повернути чи відредагувати переказ.  

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини