Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 грудня діятимуть нові правила заповнення платіжок на сплату податків

Реклама

З 1 грудня 2023 року при сплаті податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування заповнення поля «Призначення платежу» здійснюватиметься по-новому, виключно у структурованій формі. Про це повідомляє Головне управління ДПС у Дніпропетровській області.

Податківці акцентують увагу на заповненні реквізиту «Фактичний платник» під час сплати податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування, а саме:

1) під час сплати фізичною особою через касу та/або термінали самообслуговування в обов'язковому порядку вказується інформація про платника, що сплачує податки;

2) під час сплати юридичною особою за свої відокремлені підрозділи, представництва потрібно зазначити інформацію про підрозділи та представництва як платників податків.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини