Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця впроваджує єдине цифрове вікно для вантажних перевезень

Реклама

АТ «Укрзалізниця» впроваджує єдине цифрове вікно для роботи клієнтів з вантажних перевезень - «е.Портал УЗ-Карго», інформує пресслужба УЗ.

В УЗ зазначили, що «е.Портал УЗ-Карго» є більш сучасною та зручною альтернативою використання програмних продуктів «АС Клієнт-УЗ» та «МЕСПЛАН», робота яких буде припинена.

Система «е.Портал УЗ-Карго» дозволяє вирішити такі задачі:

  • забезпечення обміну електронними документами та даними з клієнтами у сфері надання послуг з вантажних перевезень та пов'язаними з ними;

  • забезпечення єдиного середовища опрацювання та оперативного зберігання електронних документів та даних клієнтів;

  • відстеження статусу виконання перевезення.

Також вона дозволить оптимізувати людські та витратні ресурси, мінімізувати час на пошук документів та їх проходження між перевізником та клієнтом, виведе на якісно новий рівень відносини між перевізником та клієнтом.

Ознайомитись із системою та підключитися клієнти Укрзалізниці можуть за посиланням

В рамках реалізації програми діджиталізації вантажних перевезень та поліпшення клієнтського сервісу також запроваджено нову електронну послугу переадресації вантажу.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини