Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'явиться система онлайн-моніторингу грального бізнесу

Реклама

Кабінет Міністрів, на засіданні 19 грудня, ухвалив постанову про затвердження Порядку функціонування Державної системи онлайн-моніторингу. Про це повідомляє пресслужба Комісії з регулювання азартних ігор та лотарей.

Цим Порядком встановлюються правила функціонування та експлуатації, перелік користувачів та обсяг прав доступу для різних користувачів Державної системи онлайн-моніторингу, а також порядок її взаємодії з організаторами азартних ігор та КРАІЛ.

Також документ визначає структуру зазначеної системи, вимоги для авторизації та до захисту інформації, яка обробляється в ній.

Голова КРАІЛ Іван Рудий зазначив, що затвердження Порядку є першим кроком до побудови IT-рішення у сфері регулювання гемблінгу.

За його словами, створення Державної системи онлайн-моніторингу допоможе:

  • контролювати фінансовий обіг грошей у сфері азартних ігор;

  • отримувати або передавати інформацію в режимі реального часу від відповідного грального обладнання;

  • отримувати та зберігати інформацію про прийняті ставки, виплачені виграші, здійснені виплати та інші операції;

  • захищати інформацію від втрати, розкрадання, спотворення, підробки, несанкціонованих дій щодо її знищення, модифікації та копіювання.

«Така система дасть змогу зупинити ухилення від сплати податків та забезпечить реалізацію Принципів відповідальної гри», - зазначив Іван Рудий.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Встигніть отримати знижку до 40% для рішень LIGA360. Заповніть заявку - і наш менеджер запропонує тариф, який підходить саме вам.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини