Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

5 корисних інструментів для енергетичної галузі в LIGA360

22 грудня 2023, 15:00
198
0
Автор:
Реклама

До Дня енергетика ми вирішили нагадати про корисні функції та інформаційні модулі в LIGA360. Вони стануть у пригоді не тільки для підприємств енергетичного сектору, а й для будь-яких фахівців, які цікавляться темою.

Віджет “Енергетика”

Це спеціальний розділ, який можна налаштувати на робочому столі в LIGA360. Він поєднує всі джерела інформації про енергетику в Україні: законодавство, акти НКРЕКП, аналітика та новини. Використовуючи віджет, ви зможете легко слідкувати за оновленнями галузі.

Замовте функціонал за посиланням.

Інтелектуальний пошук

Рішення LIGA360 має запатентовану систему розумного пошуку. Вона дозволяє виокремити саме той перелік документів, що потрібен для певної ситуації.

· Розпочніть роботу зі звичайного контекстного пошуку. За запитом “енергетика” система видає понад 78 тис. документів та аналітичних матеріалів.

· Застосуйте фільтри, щоб уточнити свій запит. Ви можете фільтрувати результати за видавниками, тематичними напрямками, датою прийняття тощо.

· Окрім текстового пошуку, ви можете обрати пошук за реквізитами чи скористатися вкладкою “навігатор” - де всі файли розсортовані по теках з різною ієрархією.

Спробуйте функціонал прямо зараз за посиланням.

Графічні зв'язки

Графічні зв'язки документів - це функціонал візуального пошуку документів. Використовуючи цю функцію, результати пошуку будуть представлені у вигляді графічних схем та кластерів документів. Таким чином, ви побачите які документи для енергетичної галузі мають найбільшу вагу, які НПА слугують підґрунтям для всіх інших документів за напрямом.

Типові договори та шаблони

LIGA360 надає доступ типових договорів і шаблонів документів в пару кліків. Система налічує понад 1400 шаблонів для паливно-енергетичного комплексу.

Контроль нових надходжень та моніторинги

Законодавство та нормативи змінюється щодня. Але LIGA360 не дасть пропустити оновлень! Ви можете налаштувати контроль надходжень для тематичного напрямку, для певних слів, видавників чи категорій документів.

Якщо вас цікавить зміни в конкретному документі - встановіть його на моніторинг в цілому або виділіть певні статті та фрагменти.

Хочете дізнатися ще більше корисних функцій LIGA360? Замовте презентацію рішення для вашої організації .

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини