Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк запускає нову послугу для збору донатів "Конверт"

Реклама

ПриватБанк оголосив про запуск у Приват24 бета версії нової послуги "Конверти", повідомили у пресслужбі банку.

Нова послуга допоможе волонтерам збирати донати, а клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі та керувати фінансами. Відкрити свій конверт можна прямо у Приват24 - через меню “Конверти” чи меню “Гаманець”.

"Щоб швидко зібрати необхідну суму донатів, треба лише додати до конверта опис збору, зображення та пошерити Конверт в соціальних мережах. Його поповнити можна як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть його мету та прогрес досягнення мети.  

Для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок на день народження тощо", - пояснили у ПриватБанку.

Слідкуєте за оновленнями у банківській сфері? Ця новинка для вас

Кошти з Конверта можна витрачати напряму, не переводячи їх на картку  - додати конверт в гаманець Google Pay чи Apple Pay. Також з конвертів можна вільно переводити кошти на свої карти, картки інших осіб та навіть на Конверти друзів, знайомих, членів родини тощо. 

ПриватБанк чекає на відгуки та пропозиції всіх бета користувачів. Дізнатися більше про Конверти та залишити відгук чи пропозицію тут 

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини