Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Україна та Молдова запустили спільний контроль на залізниці у пункті пропуску "Кучурган-Новосавицьке"

Реклама

Митниці України та Молдови запустили спільний контроль у пункті пропуску "Кучурган-Новосавицьке" для залізничного сполучення. Про це повідомляє пресслужба Державній митній службі України.

«Представники митних та прикордонних адміністрацій обох країн уже підписали Акт про готовність пункту пропуску для залізничного сполучення «Кучурган - Новосавицьке» до впровадження спільного контролю», - зазначається у повідомленні.

У ДМСУ наголосили, що запровадження спільного контролю в пунктах пропуску із суміжними країнами є одним із пріоритетних завдань відомства у найближчій перспективі, оскільки сприятиме прискоренню переміщення товарів і транспортних засобів через кордон.

Довідково:

На початку повномасштабного вторгнення зазначений пункт пропуску був закритий розпорядженням Кабінету Міністрів України. Однак восени минулого року відновив роботу саме завдяки проєкту, який передбачає одночасне проведення контрольних заходів службами суміжних країн. 

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини