Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк анулював страховій компанії ліцензії та виключив її з реєстру

Реклама

Національний банк анулював ПАТ «Українська охоронно-страхова компанія» всі ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключив її з Державного реєстру фінустанов. Про це повідомляє пресслужба регулятора.

«Приватному акціонерному товариству «Українська охоронно-страхова компанія» (ЄДРПОУ 23734213) анульовано всі ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі його власної заяви, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану», - зазначається у повідомленні.

Відповідне рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 02 лютого.

Згідно з останньою поданою страховою компанією звітністю за 9 місяців 2023 року станом на 30 вересня 2023 року обсяг страхових премій компанії становив 24 474 тис. грн, вартість активів - 79 469 тис. грн, страхові резерви - 6 480 тис. грн. Частка ринку компанії за страховими преміями становила 0,08%.

Українські підприємці перевіряють контрагентів у LIGA360. Отримайте досьє на 6,8 млн українських компаній. Перевіряйте ризик-фактори щодо співпраці, перевірте останні зміни та налаштуйте моніторинг. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини