Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Держмитслужба попереджає, що польські фермери планують заблокувати пункти пропуску вранці 9 лютого

Реклама

За попередньою інформацією польської сторони, місцеві фермери планують розпочати страйк у окремих пунктах пропуску на польсько-українському кордоні вранці 9 лютого, повідомили у Державній митній службі України.
Польські митники поінформували про те, що блокування пункту пропуску «Дорогуськ - Ягодин» має розпочатися об 11:00 год. за київським часом 9 лютого із використанням сільськогосподарської техніки. Акція протесту погоджена місцевою владою до 9 березня 2024 року.
Протестувальники мають намір здійснювати пропуск всіх автобусів та по 1 вантажному транспортному засобу в обох напрямках протягом години. Також буде здійснюватися безперешкодний пропуск гуманітарної допомоги та цистерн з паливом на в'їзд в Україну.
Щодо інших пунктів пропуску на кордоні з Польщею, інформація з'ясовується, для цього заплановані зустрічі з представниками польської митної адміністрації.

Нагадаємо, раніше польська профспілка фермерів "Солідарність" оголосила про загальний страйк фермерів по всій країні, який розпочнеться з блокади кордону між Польщею та Україною, а також блокування доріг та автомагістралей в окремих воєводствах з 9 лютого 2024 року.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини