Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рівень зарплати та сплати податків стане критерієм бронювання працівників для бізнесу - Шмигаль

Реклама

Уряд працює над зміною підходів для бронювання працівників. Про це сказав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на пресконференції в понеділок, передає liga.net.

"Середня зарплата, рівень сплати податків як людиною, так і компанією, вплив підприємства чи галузі на економіку - це рамка майбутньої системи бронювання, над якою ми працюємо", - розповів він.

За словами Прем'єра, критичні для економіки підприємства збережуть пріоритет у бронюванні, але додаткові можливості отримають підприємства, які наповнюють державний бюджет. "Наприклад, [мають] податкове навантаження вище середнього по галузі. Такого офіційного показника немає, але Податкова його надає", - сказав Шмигаль.

Він пояснив, що зміни у бронюванні потрібні, тому що держава покладається виключно на власні надходження для утримання армії.

"Восьмеро працюючих людей мають забезпечувати одну людину, яка захищає, ризикує своїм життям на фронті. Якщо співвідношення менше, тоді ефективність втрачається. Це значить, що ми не будемо мати спроможності забезпечити наші сили безпеки й оборони", - зазначив Прем'єр.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Читайте також: Новий Закон про мобілізацію: народний депутат розповів, які правки розглянув Комітет та коли його можуть ухвалити

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини