Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватним компаніям дозволили виготовляти номерні знаки для авто

Реклама

Міністерство внутрішніх справ дозволило приватним компаніям виготовляти номерні знаки для автомобілів. Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий.

«Ще одна важлива зміна спрямована на покращення роботи сервісних центрів МВС. На нормативному та технічному рівнях врегульовано можливість виготовлення номерних знаків суб'єктами господарювання різних форм власності», - зазначив Богдан Драп'ятий.

Від пояснив, що суб'єкти господарювання, які планують зареєструвати свою діяльність з виготовлення номерних знаків, мають подати до Головного сервісного центру МВС необхідний перелік документів. Після погодження Головним сервісним центром МВС впродовж 5 днів, суб'єкта господарювання приєднують до відповідного Реєстру.

Після приєднання до Реєстру вони зможуть виготовляти номерні знаки на вибір особи з окремими буквено-цифровими комбінаціями із серіями ОА, ОВ, ОС, ОЕ, ОН, ОІ, ОК, ОМ, UB, UC, AG, AJ, DB, NA.

Заступник Міністра звернув увагу, на сьогодні жоден суб'єкт господарювання не включений до Єдиного реєстру транспортних засобів, оскільки нормативні зміни було прийнято відносно нещодавно.

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини