Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посли ЄС досягнули компромісу щодо торговельного безвізу з Україною

28 березня 2024, 10:13
182
0
Реклама

Постійні представники ЄС ухвалили продовження торговельної угоди з Україною на наступний рік з єдиним уточненням щодо умов застосування захисних обмежень, повідомляє Укрінформ.

«Посли щойно ухвалили новий компромісний текст, що був запропонований Головуванням. Цей компроміс залишається незмінним у порівнянні з текстом, що був ухвалений тиждень тому під час тристоронніх переговорів, з одним доповненням: визначений період (середнього обсягу торгівлі між ЄС і Україною - ред.) для активації захисного механізму буде розширений на друге півріччя 2021 року. Європейська комісія також дещо посилить формулювання у власній декларації», - повідомили у Бельгійському головуванні в ЄС.

Оскільки погоджений текст відрізняється від того, що був ухвалений разом із Європарламентом минулого тижня, Бельгійське головування ЄС буде знову виносити погоджений текст на додаткове ухвалення.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини