Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада підприємництва розробляє "дашборд" кримінальних проваджень щодо бізнесу

Реклама

До 1 травня з'явиться перша версія "дашборду" у справах економічного сектора на базі єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Про це в інтерв'ю Forbes розповів засновник Netpeak Group та член Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану Артем Бородатюк.

"Ми хочемо зробити дашборд, щоб Офіс генпрокурора та Офіс президента могли бачити об'єктивні дані", - каже засновник Netpeak Group. 

Дашборд - другий проєкт, за який Артем Бородатюк та співзасновник monobank Олег Гороховський відповідають в Раді з питань підтримки підприємництва. Перший - сайт pulse.gov.ua де кожен підприємець може залишити свій відгук і поставити оцінку, наскільки він задоволений чи ні взаємодією з держорганами. Проєкт наразі перебуває на початковій стадії.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Нагадаємо, Раду з питань підтримки підприємництва та економічну платформу "Зроблено в Україні" було створено наприкінці січня.

Бізнес згодом озвучив Раді з підтримки підприємництва свої пропозиції реформ.

У лютому Президент провів зустріч із представниками Ради з питань підтримки підприємництва

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини