Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Закарпатті планують побудувати річковий порт з мультимодальним терміналом

Реклама

На Закарпатті на березі Тиси планують побудувати річковий порт з мультимодальним терміналом. Про це повідомляє пресслужба Закарпатської ОВА.

Як зазначається, до ОВА із запитом про виділення земельної ділянки для такого об'єкта звернулося державне підприємство «Адміністрація річкових портів».

Перспективи реалізації цього проєкту вже обговорили на нараді ОВА спільно з фахівцями профільних департаментів обласної військової адміністрації, БУВР Тиси, прикордонниками.

Якщо проєкт буде реалізований, завдяки йому можна організувати міжнародні перевезення Тисою із виходом до більших судноплавних річок.

Довідково:

Мультимодальний термінал - це виробничо-перевантажувальний комплекс, який використовується для навантаження, розвантаження, зберігання вантажів тощо. Він може бути розташований на території залізничних станцій, аеропортів, морських та річкових портів.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини