Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міністерствам доручили розробити нову постанову про бронювання працівників

Реклама

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам розробити оновлену постанову про бронювання військовозобов'язаних працівників. Про це він повідомив на засіданні Кабінету Міністрів.

«Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна робоча економіка й інфраструктура. Одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов'язаних», - зазначив Шмигаль.

Він додав, що в цьому питанні не повинно бути жодних спекуляцій і маніпуляцій.

«Тому дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об'єктів і підприємств критичної інфраструктури», - сказав Прем'єр-міністр.

На його думку, потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало питань, чому ті чи інші люди є заброньованими.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Экономьте до 50% на преміум-рішеннях LIGA 360 для юриста и бухгалтера. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини