Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будівельних матеріалів Новини компаній

Реклама

Світовий лідер у сфері будівельних рішень ArcelorMittal Construction через свою дочірню компанію ArcelorMittal Construction Germany планує створити сучасне виробниче підприємство в Києві, яке буде займатися виробництвом профілів і теплоізоляційних панелей з екологічно чистих матеріалів. Цільові інвестиції в проєкт складуть 40 мільйонів євро. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння був підписаний в Києві з UkraineInvest. Згідно з документом ArcelorMittal Construction зобов'язався робити свій внесок у програму відновлення України.

Цільові інвестиції складуть 40 мільйонів євро. Планується створити понад 100 робочих місць.

Запропоновані інвестиції включають створення сучасного виробництва, призначеного для виготовлення огороджувальних конструкцій, таких як профілі та ізольовані сендвіч-панелі, виготовлені з екологічно чистої сталі XCarb®, переробленої та відновлюваної.

"Ці інноваційні будівельні рішення задовольняють різноманітні потреби промислового, комерційного, логістичного та агропродовольчого секторів щодо фасадів і покрівлі, а також мають на меті відродити постконфліктний економічний та інфраструктурний ландшафт України", - зазначають в компанії.

За словами в.о. виконавчого директора UkraineInvest Олександра Мельниченка, команда UkraineInvest консультуватиме ArcelorMittal Construction з питань ведення бізнесу в Україні, сприятиме комунікації між представниками інвестора та державними органами всіх рівнів, а також забезпечуватиме підтримку у розв'язанні проблем, з якими може зіткнутися інвестор під час ведення бізнесу в Україні.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини