Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

"СКФ Україна" отримала пільги на українській митниці

Реклама

Луцький підшипниковий завод "СКФ Україна" отримав статус авторизованого економічного оператора типу «про підтвердження безпеки та надійності». Він став другим в Україні підприємством з таким типом авторизації. Про це інформує пресслужба Державної митної служби.

«Кожне підприємство, яке готується і успішно проходить оцінку відповідності на авторизацію АЕО типу «про підтвердження безпеки та надійності» - це крок до можливості укладання Україною угод про взаємне визнання, зокрема з Європейським Союзом. Крім того, це визнання таких українських підприємств як надійних партнерів, які забезпечують і контролюють у межах своєї ролі в міжнародному ланцюзі постачання безпеку міжнародної торгівлі», - наголошується в повідомленні.

Авторизація АЕО типу «про підтвердження безпеки та надійності» надає підприємствам право користуватися виключними перевагами. Водночас, відповідність підприємства критеріям для надання авторизації АЕО типу «про надання права на застосування спрощень» надає підприємствам право отримувати спрощення, у тому числі транзитні, зокрема «процедура випуску за місцезнаходженням», «самостійне накладення пломб спеціального типу», «загальна гарантія», «авторизований вантажовідправник».

Наразі 36 підприємств в Україні отримали 38 авторизацій АЕО (36 авторизацій типу "про надання права на застосування спрощень" та 2 авторизації типу "про підтвердження безпеки та надійності").

Довідково:

Луцький завод "СКФ Україна» - одне з найбільших підприємств корпорації SKF, яка є світовим лідером з постачання продукції, інженерних рішень та послуг на ринку підшипників кочення, ущільнювачів, мехатроніки та систем змащування. Він є єдиним в Україні виробником конічних роликових підшипників та найбільшим платником податків у Волинській області. Підприємство постачає свою продукцію у понад 50 країн світу. Частка експорту становить 96,8 %.

Читайте: Авторизований економічний оператор в Україні: VIP-статус при проходженні митних процедур

Хочете моніторити ділову репутацію своєї компанії чи контрагентів? Спробуйте LIGA360. Моніторте згадки про свій бізнес в режимі реального часу, перевіряйте публічний імідж контрагентів. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини