Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укренерго попереджає про можливі відключення по всій Україні сьогодні ввечері

Реклама

Укренерго інформує, що через масований удар рф є знеструмлення у 9 областях. З 18:00 до 23:00 можливі відключення по всій Україні.
"В ніч на 8 травня ворог випустив понад 50 ракет та 20 «шахедів» по енергетичній інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. Це вже п'ятий масований ракетно-дроновий удар по об'єктам енергетики, починаючи з 22 березня. Пошкоджень зазнали об'єкти генерації. Також російські «шахеди» пошкодили обладнання одного з об'єктів «Укренерго» в центральному регіоні. Наразі споживачі в цьому регіоні заживлені резервними схемами", - йдеться у повідомленні.
Наразі на пошкоджених об'єктах працює ДСНС, тривають аварійно-відновлювальні роботи.
Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини