Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фондова біржа ПФТС здасть ліцензії

Реклама

Акціонери фондової біржі ПФТС визнали недоцільним здійснення подальшої діяльності з організації торгівлі фінансовими інструментами та проголосували за анулювання наявних у неї ліцензій. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на матеріали загальних зборів ПФТС від 29 квітня.

Ухвалення такого рішення пов'язано з неможливістю приведення діяльності АТ "Фондова біржа ПФТС" у відповідність із вимогами законодавства щодо дотримання пруденційних нормативів, зокрема вимог щодо ліквідності.

Заява про анулювання ліцензії передбачає відмову від діяльності з організації торгівлі цінними паперами та укладання деривативних контрактів.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2024 року представники Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку повідомили, що дві з трьох українських фондових бірж можуть втратити ліцензії через порушення ліцензійних умов. Одна з них - ПФТС.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини