Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочався прийом заявок на отримання оновлених грантів для українських розробників у сфері defense tech

Реклама

10 травня стартував прийом заявок на отримання оновлених грантів від кластеру Brave1 для українських розробників у сфері defense tech. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Виробники технологічних рішень зможуть претендувати на гранти в 500 000, 1 000 000 та 2 000 000 гривень. До цього вони могли отримати 5 та 25 тисяч доларів.

Подати заявку на грант в 500 000 гривень можуть українські виробники, чия розробка пройшла оборонну експертизу та отримала загальну оцінку й оцінку поточного рівня готовності розробки на рівні не менше 4 балів.

Для отримання 1 000 000 гривень загальна оцінка повинна становити не менше 4 балів, а оцінка поточного рівня готовності розробки - не менше 5 балів.

Грант в 2 000 000 гривень зможуть отримати ті виробники, загальна оцінка розробок яких та оцінка поточного рівня готовності становлять не менше 5 балів.

Заповнення та подання заявки відбувається на спеціальному вебпорталі USFplatform.

Після цього заявка проходить етапи внутрішнього комплаєнсу; оцінки експертами; затвердження рекомендованих експертами розробок Наглядовою радою та безпосередньо укладення грантового договору з розробником.

Отримані кошти можна використати на закупівлю необхідного обладнання та комплектуючих, R&D та розвиток свого продукту.

Кожен розробник, що отримав грант, зобов'язаний звітувати про її використання. У разі порушень Грантового договору грантові кошти підлягають поверненню.

Довідково:

Грантова програма Brave1 була запущена в липні 2023 року. Подати заявку можуть виробники, чиї розробки відповідають 12 пріоритетним вертикалям технологічних розробок, визначених Генеральним штабом ЗСУ для кластера Brave1, та пройшли оборонну експертизу. На сьогодні в межах програми видано 189 грантів на загальну суму 3,3 млн доларів.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини